Krijojmë vende pune dhe mundësi

Të fundit

  • Lajme
  • Mundësi

Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik

 Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik

Më 21 maj 2018 u mbajt një punëtori një-ditore për analizimin e destinacionit ku morën pjesë

Mbështetja e aktiviteteve të reja në bujqësi dhe turizëm që krijojnë punësim për të rinjtë

Mbështetja e aktiviteteve të reja në bujqësi dhe turizëm që krijojnë punësim për të rinjtë

Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat nënshkroi ditëve të fundit katër marrëveshje të rej

Programi “Këshillimi për Zhvillim” mbështet kompanitë që merren me përpunim të ushqimit në Kosovë

Programi “Këshillimi për Zhvillim” mbështet kompanitë që merren me përpunim të ushqimit në Kosovë

Shtëtmbëdhjetë drejtues dhe menaxherë të lartë të kompanive të përpunimit të ushqimit dhe kondi

Publikime

Ekipi ynë

Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 36 vende me më shumë se 1,400 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. 


Lexoni më shumë

Lokacioni ynë

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë.

Lexoni më shumë

Formulari për kontakt

Rr. Sylejman Vokshi No. 12 

10000 Prishtinë 
Kosovë

Telefon: +383 (38) 220 403
Email: ppseinfo@swisscontact.org

Formulari për kontakt

Abonohuni

Regjistrohuni këtu për të rejat më të fundit