Turizmi

Turizmi

Vijat malore si psh Bjeshkët e Nemuna në Perëndim të Kosovës, lejojnë që turistët të kenë eksperiencë të njëjtë sikurse në malet e Alpeve – dhe dallimi I vetëm është se destinacioni i Bjeshkëve të Nemuna është natyrë e paprekur. Qyteti i Pejës, gjendet në hyrje të grykës së Rugovës, dhe është qyteti më i […]

Read more