Lajmet

Informacioni për Kosovën si destinacion turistik arrin tek një treg më i gjerë aziatik

Një grup prej 55 operatorësh turistikë ndërkombëtarë, kryesisht nga vende aziatike, vizituan Kosovën gjatë një udhëtimi familjarizues dy-ditor në kuadër

Pesë ekspertë nga Kosova u angazhuan për menaxhimin e monumenteve kulturore në Prishtinë

Më 19 prill 2018, pesë ekspertë vendorë u bënë pjesë e ekipit të Komunës së Prishtinës që është përgjegjës për

Swisscontact në Kosovë nënshkruan memorandum me Komunën e Prishtinës për zhvillimin e strategjisë së turizmit të qytetit

Zhvillimi i mëtejshëm i strategjisë së turizmit për kryeqytetin e Kosovës që plotëson investimet për infrastrukturën kulturore dhe mbrojtjen e

Kosova ekspozon ofertën turistike në panairin më të madh botëror të udhëtimeve

Prishtinë, 7 mars 2018 – Kosova po ekspozon ofertën e vet turistike në panairin ITB Berlin, që është panairi më

Lansohet zyrtarisht faza e dytë e projektit të Swisscontact në Kosovë që përkrah punësimin në sektorin privat

Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim organizoi sot ceremoninë që shenjon fillimin

Ftesë për propozime Prezantimi i prodhuesve të specializuar të fidaneve (Fidanishteve)

Projekti për Promovimin e Punësimit në Sektorin Privat (PPSE) financohet nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në Kosovë (SDC).

Kompanitë nga Kosova si ekspozuese në Panairin BIOFACH 2018

Katër kompani që merren me përpunimin dhe eksportimin e produkteve pyjore jodrusore nga Kosova ekspozojnë gamën e produkteve të tyre

Kompani përpunuese të drurit nga Kosova ekspozuan në panairin Swissbau 2018

Shtatë kompani përpunuese të drurit nga Kosova ekspozuan gamën e gjerë të mobilejeve dhe elementeve të tjera nga druri dhe

Kosova shënon “pikën e kthesës” me certifikimin organik të produkteve

Me 21 dhjetor 2017, tetëmbëdhjetë kompani kosovare u certifikuan për produktet e tyre organike. Certifikatat e lëshuara nga trupa certifikuese