Organizatat implementuese

Swisscontact
Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 34 vende me më shumë se 1,200 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. Klikoni këtu për t’u njohur me ekipin tonë në Kosovë.