Krijojmë vende pune dhe mundësi

Të fundit

  • Lajme
  • Mundësi

Të rinjtë në Kosovë fitojnë shkathtësi të reja që u ndihmojnë të punësohen në industrinë e turizmit

Të rinjtë në Kosovë fitojnë shkathtësi të reja që u ndihmojnë të punësohen në industrinë e turizmit

Rreth dyzetë të rinj nga Graçanica kanë përfituar shkathtësi të reja që do t’ju ndihmojnë të gjejnë

Një grup i gazetarëve koreano-jugorë shijojnë atraksionet e Kosovës

Një grup i gazetarëve koreano-jugorë shijojnë atraksionet e Kosovës

Një udhëtim katër-ditor nëpër Kosovë duke vizituar disa nga atraksionet kryesore turistike të ve

Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik

 Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik

Më 21 maj 2018 u mbajt një punëtori një-ditore për analizimin e destinacionit ku morën pjesë

Publikime

Ekipi ynë

Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 36 vende me më shumë se 1,400 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. 


Lexoni më shumë

Lokacioni ynë

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë.

Lexoni më shumë

Formulari për kontakt

Rr. Sylejman Vokshi No. 12 

10000 Prishtinë 
Kosovë

Telefon: +383 (38) 220 403
Email: ppseinfo@swisscontact.org

Formulari për kontakt

Abonohuni

Regjistrohuni këtu për të rejat më të fundit