Rrëfimi ynë

E ardhmja e bujqësisë së kontraktuar në Kosovë

E ardhmja e bujqësisë së kontraktuar në Kosovë

Zehajdin Kelmendi, 55 vjeçar, ka qenë fermer gjithë jetën e tij. Ai kultivon perime, grurë, bostanë dhe misër. Ndër vite, ai pak e nga pak e ka zgjeruar sipërfaqen e tokës që familja shfrytëzon

Moshimi është dhuratë për t’u ndarë me të tjerët

Moshimi është dhuratë për t’u ndarë me të tjerët

Në një kulturë të pushtuar nga ruajtja e rinisë me ngulm, nuk është e lehtë që moshimi të konsiderohet si dhuratë.  

 

Raporti i plotë

10 arsyet pse Kosova është destinacioni i radhës për turizmin e aventurës

10 arsyet pse Kosova është destinacioni i radhës për turizmin e aventurës

Si një vend pa dalje në det, ku mund të eksploroni natyrën gjatë tërë vitit, duke i dhënë shije qëndrimit tuaj me përvoja unike të gatimeve dhe duke pasuru

Rishikimi i organizimit të brendshëm të kompanive

Rishikimi i organizimit të brendshëm të kompanive

Çfarë e bën kompaninë tuaj që të veçohet si një kompani e suksesshme duke marrë parasysh zhvillimet e shpejta të botës së sotme të biznesit? Si mund ta arri

Nisma për shërbime që përmirësojnë jetën e të gjithëve

Nisma për shërbime që përmirësojnë jetën e të gjithëve

Narta Neziri Nuka është nëna e re e një vajze 9-muajshe. Pas disa javësh, Narta e përfundon pushimin e lehonisë dhe do të rikthehet në punë