Fisnik Reçica
Zv. Menaxher i Programit
Fisniku ka eksperiencë të mjaftueshme në menaxhimin e projekteve në sektorin privat. Ai ka punuar në institutin Riinvest si hulumtues i lartë. Gjithashtu ka punuar në ProCredit Bank si analist i proceseve bankare dhe si analist i kredive të ndërmarrjeve të mëdha. Fisniku ka punuar për tetë vjet për UNMIK-un. Ai e ka marrë titullin e doktorit në Staffordshire University të Anglisë me temën “Inovacionet dhe performanca e Ndërmarrjeve”, dhe para kësaj ka mbaruar studimet master në po të njëjtin universitet
Fisnik Bajrami
Fasilitator
Fisniku ka punuar pesë vjet në Institutin Riinvest si hulumtues, dhe menaxher i projekteve. Ai gjithashtu ka mjaft eksperiencë në mësim dhënie në kolegjin Riinvest. Tani, ai është i angazhuar si fasilitator për përpunimin e ushqimit dhe për turizmin në programi ne PPSE-së. Nga ana akademike, Fisniku ka mbaruar studimet në Universitetin Amerikan në Bullgari, me drejtim në Ekonomi, Shkenca Politike, dhe Studime Ndërkombëtare si dhe në Studime Evropiane, dhe është në mbarim të masterit nga Universiteti i Londrës në drejtimin e Politikave Ekonomike.
Alida Muhaxhiri
Fasilitatore
Me eksperiencë në sektorin e bankave dhe të projekteve në zhvillim, Alida është përgjegjëse për sektoret e përpunimit të ushqimit dhe të shëndetësisë private në programin PPSE. Më përpara, Alida ka punuar në ProCredit Bank në Gjakovë dhe Prishtinë si administrator e kredive të mëdha. Para se të futet në sektorin e bankave, Alida ka punuar në organizatën Swisscontact në programin për gratë në biznes në Gjakovë. Ajo ka mbaruar fakultetin e bujqësisë në Universitetin e Prishtinës.
Blerina Batusha Xërxa
Fasilitatore
Me tetë vite eksperiencë pune si konsulente në marketing, banka financa, zhvillim të biznesit, turizëm, eksperiencë me punë më donator siç janë BE, USAID, Banka Botërore, dhe Swisscontact-I, Blerina gjithashtu ka përvojë me tematika të ndryshme të sektorit privat. Ajo është përgjegjëse për fasilitim në sektorin e turizmit në programin PPSE. Nga ana akademike, Blerina ka të mbaruar drejtimin Administrim Biznesi në Kolegjin Amerikan të Selanikut.
Agim Malazogu
Vozitës/Ndihmës për Logjistikë dhe Administratë
Agimi ka punuar në Zyrën Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në Prishtinë për disa vite, para se të filloi punën në organizatën Swisscontact si person përgjegjës për asistencë në administratë dhe logjistikë, ku edhe vazhdoi punën për 10 vjet. Ai ka qenë i përfshirë në disa projekte lidhur me trajnime profesionale dhe të shkollave sekondare në teknologji, bujqësi, dhe ekonomi. Agimi tani është në pozitën e vozitësit dhe ndihmësit për logjistikë dhe administratë në programin PPSE. Ai ka diplomuar në drejtimin ekonomik në Universitetin e Prishtinës, dhe ka mjaft trajnime në teknologji informative, përfshirë këtu edhe certifikimin me ECDL.
Venera Dyla Azemi
Administratë/Oficere për Kontabilitet
Venera u bë pjesë e ekipit PPSE në fund të fazës fillestare të projektit, me pozitën si Sekretrere/Zyrtare për Kontabilitet. Ajo ka përvojë në sektorin bankarë, dhe gjërësisht në financa përmes punës së saj në institucione të ndryshme. Përvoja e sajë mbi 15 vjeçare në kompani të ndryshme, e ka pajisuë atë me aftësi të gjëra në sektorin financiar dhe kontabilitet. Ajo ka punuar në Zyrën Amerikane në Prishtinë (tash Ambasada Amerikane), si dhe në Procredit Bank, në Raiffaisen Bank, dhe në Grant Thornton. Ajo ka përfunduar fakultetin në drejtimin Administrim Biznesi, dhe tash vazhdon për Master në Kolegjin Dardania.