Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Krijojmë vende pune dhe mundësi

Të fundit

  • Lajme
  • Mundësi

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes

 Suharekë, 9 Gusht, 2022 Në takim me Besar Kryeziun në Komunën e Suharekës nënshkruam marrëve

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin

Driton Havolli nga Klina është i përfshirë në fushën e bujqësisë gjatë gjithë jetës së tij. Fida

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë

  Të gjithë njohim dhe dijmë destinacione më pak të njohura në Kosovë të cilat kishim pasë dës

Publikime

Ekipi ynë

Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 36 vende me më shumë se 1,400 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. 


Lexoni më shumë

Lokacioni ynë

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë.

Lexoni më shumë

Formulari për kontakt

Rr. Lorenc Antoni Nr. 36, Pejton, 

10000 Prishtinë 

Kosovë

Telefon:Tel: +383 38 220 403

Email: [email protected]

Formulari për kontakt

Abonohuni

Regjistrohuni këtu për të rejat më të fundit