Kërko faqen

Ekipi ynë

Argjentina Grazhdani

Menaxhere Programi

Fisnik Reçica

Zëvendësmenaxher Programi

Agim Malazogu

Logjistikë

Alida Muhaxhiri

Fasilituese sektori

Avni Ramadani

Fasilitues Sektori

Blerina Batusha Xërxa

Fasilitues Sektori

Diana Rexhepi

Fasilituese Sektori 

Donika Gashi

Fasilitues Sektori

Fisnik Bajrami

Specialist i Monitorimit dhe Matjes së Rezultateve

Ivana Bozić

Fasilituese e Fondit të Gjithëpërfshirjes Sociale dhe për Minoritete

Linda Baleta

Menaxhere e Komunikimit dhe Marrëdhënieve Publike

Lindita Daka

Udhëheqëse e Financave dhe Administratës

Malva Govori

Menaxhere e Fondit të Mundësive

Shega Shkodra

Specialiste për PR & Komunikim

Yllza Kelmendi

Fasilituese Sektori

Venera Dyla Azemi

Zyrtare për Kontabilitet dhe Mbështetje

Zana Ismajli

Fasilituese sektori