Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Lajme

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në garën e parë për promovimin e turizmit në Kosovë, të lansuar nga projekti PPSE.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në garën e parë për promovimin e turizmit në Kosovë, të lansuar nga projekti PPSE.
28-08-2022

 Dhe një urim të veçantë për Znj. Dasara Kerqeli, fituesen e çmimit të parë në vlerë prej 800 EUR. Vlogu i saj plotësoi të gjitha kriteret e caktuara për këtë garë.  Më posh

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes
10-08-2022

 Suharekë, 9 Gusht, 2022 Në takim me Besar Kryeziun në Komunën e Suharekës nënshkruam marrëveshjen e partneritetit për modernizimin e fidanishtes së tij, #BesJet. Përmes bashkë-fina

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin
25-07-2022

Driton Havolli nga Klina është i përfshirë në fushën e bujqësisë gjatë gjithë jetës së tij. Fidanishtja e tij "Havolli" ka qenë vazhdimisht në rritje - në cilësi, sasi të priodhuar

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë
22-07-2022

  Të gjithë njohim dhe dijmë destinacione më pak të njohura në Kosovë të cilat kishim pasë dëshirë t’i shohim më të zhvilluara e me më shumë turistë. Ndani kënaqësitë tuaja duke na dërguar

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi
14-02-2022

Prishtinë, 14 shkurt 2022 - Pjesëmarrja e Kosovës në panairin EMITT 2022 rezultoi në prezantim dinjitoz të ofertës turistike të vendit, vendosjen e një standardi të ri të përfaqësim

Oferta turistike e Kosovës në panairin EMITT, Turqi

Oferta turistike e Kosovës në panairin EMITT, Turqi
10-02-2022

Në datat 9 – 12 shkurt 2022, gjashtëmbëdhjetë biznese të Kosovës nga sektori i turizmit prezantojnë ofertën turistike të Kosovës në panairin EMITT, një ndër panairet kryesore të tu

Fermeri nga Kosova përmirëson prodhimin e fidanëve të perimeve

Fermeri nga Kosova përmirëson prodhimin e fidanëve të perimeve
29-01-2022

Më 27 janar 2022, Visar Vokrri, fermer në pjesën veriore të Kosovës, Podujevë, nënshkroi një marrëveshje partneriteti me projektin Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat. Përmes kët

Swisscontact ndan me studentët ekspertizën në zhvillimin e turizmit

Swisscontact ndan me studentët ekspertizën në zhvillimin e turizmit
20-01-2022

Më 18 janar 2022, me ftesë të Universitetit të Grisons (FHGR), Sëissctonact fasilitoi një sesion gjysëmditor për rreth 20 studentë të kursit "Turizmi i Qëndrueshëm dhe Zhvillimi Ndërkombëta

Zhvillohen produkte të reja turistike për të gjithë vitin

Zhvillohen produkte të reja turistike për të gjithë vitin
14-01-2022

Snowtubing (rrëshqitje në dëborë me goma) si produkt dimëror dhe një park aventurash për aktivitete verore janë dy produkte të reja turistike që do të fillojnë të zhvillohen në Opojë, në

Rreth 1,130 vende të reja pune pritet të krijohen gjatë Fazës III të PPSE-së

Rreth 1,130 vende të reja pune pritet të krijohen gjatë Fazës III të PPSE-së
10-01-2022

Më 16 nëntor 2021, projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat nisi fazën e tretë, që do të vazhdojë deri në nëntor 2025. Projekti do të vazhdojë të fokusohet tek sektorët e Us

Sportet dimërore: Udhëzuesi juaj për produktet e reja sportive dimërore në Kosovë

Sportet dimërore: Udhëzuesi juaj për produktet e reja sportive dimërore në Kosovë
22-12-2021

 Muajt ​​e ftohtë dhe me borë të dimrit bashkojnë entuziastët që presin me padurim kthimin në shpatet me pjerrësi dhe zgjojnë shpirtin e tyre aventuresk. Për ata që nuk gjejnë

Efektet e pandemisë në sektorin e turizmit: Çfarë kemi mësuar!

Efektet e pandemisë në sektorin e turizmit: Çfarë kemi mësuar!
10-11-2021

 Koronavirusi ka ndryshuar mënyrën se si ne udhëtojmë dhe turizmin në përgjithësi. Në kulmin e pandemisë, shumica e destinacioneve ishin të detyruara të zbatonin kufizime udhëtimi dh