Kontaktoni me ne

+383 (38) 609 403

Kërko faqen

Lajme

Makineri paketimi për rritje të konkurrueshmërisë së eksportuesve të frutave nga Kosova

Makineri paketimi për rritje të konkurrueshmërisë së eksportuesve të frutave nga Kosova
19-08-2020

ATI Kosova, kultivues i frutave në Kosovë, nënshkroi këto ditë një marrëveshje partneriteti me projektin Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat për të siguruar makineri për formim

Trajnim online për gratë fermere të bimëve mjekësore aromatike

Trajnim online për gratë fermere të bimëve mjekësore aromatike
27-07-2020

Në periudhën maj-qershor 2020, 27 gra fermere nga rrjeti i pesë kompanive po ashtu nën pronësi dhe menaxhim të grave, ndoqën trajnimin “Kultivimi i bimëve mjekësore aromatike dhe menaxh

Ambasadori i Zvicrës në Kosovë viziton një top destinacion turistik

Ambasadori i Zvicrës në Kosovë viziton një top destinacion turistik
14-07-2020

Një shëtitje nëpër 400 metrat e Shtegut të Natyrës në Pyllin e Arinjve në Prishtinë me Ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet. Sot, Ambasadori dhe bashkëshortja e tij vizitu

Kosova ndan përvojën e vet në përmbushjen e standardeve DCED

 Kosova ndan përvojën e vet në përmbushjen e standardeve DCED
18-06-2020

Më 19 qershor 2020, Komiteti i Donatorëve për Zhvillimin e Ndërmarrjeve organizoi një uebinar me temën e standardit DCED për matjen e rezultateve. Diskutimi adresoi pyetje të tilla s

“Shpi për krejt” – kryeqyteti i Kosovës shpalos brendin e ri informativ për turizmin

“Shpi për krejt” – kryeqyteti i Kosovës shpalos brendin e ri informativ për turizmin
11-06-2020

Qytet mikpritës dhe njerëzit të afërt janë dy vlerat përcaktuese të Prishtinës, kryeqyteti i Kosovës. Këto vlera janë në themel të brendit të ri informativ për turizmin e qytetit "Shp

Trajnim online për fermeret e bimëve mjekësore aromatike

Trajnim online për fermeret e bimëve mjekësore aromatike
03-06-2020

Këtë javë, Shoqata ORGANIKA filloi trajnimin “Kultivimi i bimëve mjekësore aromatike dhe menaxhimi i fermës tuaj”. Ky trajnim është dizajnuar me fokus të veçantë tek gratë që punoj

E-dyqanet në dispozicion të bizneseve të vogla në Kosovë dhe me çmime të përballueshme

E-dyqanet në dispozicion të bizneseve të vogla në Kosovë dhe me çmime të përballueshme
27-05-2020

Duket se COVID-19 ka imponuar domosdoshmërinë që shumë biznese të vogla të zhvendosin operacionet e tyre në botën online dhe ky ndryshim është këtu për të qëndruar. Platforma më e re www.s

Kanali i ri i shitjeve online për ushqime dhe produkte lokale në Kosovë

Kanali i ri i shitjeve online për ushqime dhe produkte lokale në Kosovë
27-05-2020

Krijimi i kanaleve të reja të shitjes është thelbësor për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që t’i mbijetojn situatës s krijuar nga pandemia COVID-19 dhe të vazhdojnë të zhvillohen. Pë

Raport i ri që vlerëson Skemën e Mbështetjes së Bujqësisë në Kosovë

Raport i ri që vlerëson Skemën e Mbështetjes së Bujqësisë në Kosovë
11-05-2020

"Bujqësia është një nga sektorët e rrallë në Kosovë që ka një strategji, edhe pse është strategji e gjerë me objektiva të përgjithshme për zhvillimin e sektorit të agro-ushqimit."

Fillon shpërndarja e fidanëve të perimeve në Kosovë

Fillon shpërndarja e fidanëve të perimeve në Kosovë
24-04-2020

Këtë javë, qendra e grumbullimit Agro Celina filloi me shpërndarjen e fidanëve të perimeve tek fermerët e kontraktuar. Robert Skeli, familja e të cilit zotëron një serë në fshatin Nov

Komuna e Prishtinës do të nisë punimet për atraksionin më të ri turistik në natyrë

Komuna e Prishtinës do të nisë punimet për atraksionin më të ri turistik në natyrë
15-04-2020

Me vështrimin nga e ardhmmja pas COVID 19, Parku Germia në Prishtinë, një prej pikave më të preferuara në natyrë për banorët e komunës, së shpejti do të ofrojë më shumë argëtim dhe ave

Vazhdon prodhimi i lëngjeve artizanale nga frutat e imta për të përmbushur kërkesën e rritur

Vazhdon prodhimi i lëngjeve artizanale nga frutat e imta për të përmbushur kërkesën e rritur
05-04-2020

Me ardhjen e prillit, Afërdita Murati, pronare e kompanisë Kastrioti që merret me prodhimin e lëngjeve të freskëta të shtrydhura dhe reçelit nga frutat e imëta u përball me rritje të