Kontaktoni me ne

+383 (38) 609 403

Kërko faqen

Lajme

Vazhdimi i prodhimit ndihmon ekonominë e fermerëve

Vazhdimi i prodhimit ndihmon ekonominë e fermerëve
01-04-2020

Pandemia e COVID-19 nuk po i ndalon fermerët në Kosovë të realizojnë planet e tyre vjetore. Agropeti, një kompani që ka si aktivitet kryesor mbledhjen dhe kultivimin e produkteve pyjore

Vlerësimi i ndikimit ekonomik të COVID-19 në sektorin e hotelerisë në Kosovë

Vlerësimi i ndikimit ekonomik të COVID-19 në sektorin e hotelerisë në Kosovë
31-03-2020

Sektori i turizmit dhe udhëtimit është një nga më të prekurit nga pandemia COVID-19 që ka sjellë bllokime të mëdha në nivel global. Teksa efektet reale ende duhet të maten, vlerësimet

Njoftimi javor 27. 03. 2020

Njoftimi javor 27. 03. 2020
27-03-2020

Të dashur Miq dhe Partnerë, Ndoshta na ka ikur numërimi i saktë prej sa ditësh praktikojmë distancën sociale. Nuk e dimë sa ditë të tjera të tilla na presin. Ndërkohë, kuptojmë se

Hapa proaktivë për të përmbushur nevojat për perime

Hapa proaktivë për të përmbushur nevojat për perime
27-03-2020

Teksa koha për të filluar mbjelljen e fidanëve të perimeve po afron, fidanishtja e specializuar Fidanishtja e Godancit është gati t’i furnizojë fermerët e vet të kontraktuar: si pronarë

Projekti PPSE me një arritje të rëndësishme

Projekti PPSE me një arritje të rëndësishme
27-03-2020

Më 26 mars 2020, Komiteti i Donatorëve për Zhvillimin e Ndërmarrjeve (DCED) publikoi konkluzionin mbi auditimin e sistemit të matjes së rezultateve të projektit Promovimi i Punësimit të Sekt

Sigurimi i vazhdimësisë dhe sigurisë së prodhimtarisë së perimeve në Kosovë

 Sigurimi i vazhdimësisë dhe sigurisë së prodhimtarisë së perimeve në Kosovë
26-03-2020

Më pak se një vit nga fillimi i operacioneve të veta, prodhuesi i parë i specializuar i fidanëve të perimeve në Kosovë - Agro Bora - është i gatshëm të shpërndajë 400,000 fidanët e par

Njoftim me rëndësi

Njoftim me rëndësi
19-03-2020

Të dashur Miq dhe Partnerë, Thuhet se “kohërat e pazakonta kërkojnë masa të pazakonta”. Viruset, pandemitë dhe detyrimi që kemi të gjithë për distancim social si masë parandaluese, m

Gratë afariste nga Kosovë eksplorojnë trendet globale në Biofach

Gratë afariste nga Kosovë eksplorojnë trendet globale në Biofach
24-02-2020

Panairet janë vend i mirë për të eksploruar trended e industrisë, për rrjetëzim dhe për të planifikuar hapat e ardhshëm mbi bazën e informatave të mira. Kjo ishte përvoja e Blerinda V

Kosova në panairin kryesor të turizmit në Turqi

Kosova në panairin kryesor të turizmit në Turqi
03-02-2020

Në datat 30 janar - 2 shkurt 2020 Kosova prezanton ofertën e saj të turizmit për mijëra profesionistë të industrisë së turizmit, të cilët vizitojnë ekspozitën Ndërkombëtare të Turizmit dh

Kosova promovohet si destinacion udhëtarët evropianë

Kosova promovohet si destinacion udhëtarët evropianë
22-01-2020

Oferta turistike e Kosovës është promovuar gjerësisht në dy panaire të ndryshme të industrisë së turizmit ndërmjet datave 17 - 19 janar 2020.Në panairin e përvojës dhe informacioni

Prodhuesi nga Kosova shton produkte të reja për të nxitur rritjen

Prodhuesi nga Kosova shton produkte të reja për të nxitur rritjen
17-12-2019

Paketimi i produkteve në madhësi të ndryshme e madje edhe më të vogla rrit vlerën e tyre. Eurofruti, që ndër të tjera prodhon edhe fruta të imëta të ngrira, do të sjellë një linjë të

Operatorët turistikë nga Turqia dhe Kosova takohen për të eksploruar bashkëpunimin

 Operatorët turistikë nga Turqia dhe Kosova takohen për të eksploruar bashkëpunimin
16-12-2019

Në një prezantim dhe takim B2B të organizuar në Stamboll më 12 dhjetor 2019, operatorët turistë turq patën mundësinë të mësojnë direkt nga homologët e tyre kosovarë rreth ofertës turist