Kontaktoni me ne

+383 (38) 609 403

Kërko faqen

Lajme

Brendimi rrit vlerën e prodhuesve të vegjël

Brendimi rrit vlerën e prodhuesve të vegjël
13-12-2019

Në një treg ku shërbimet cilësore të marketingut për kompanitë mikro, të vogla dhe të mesme janë të vështira për t'u gjetur ose të papërballueshme, zgjidhja shpesh gjendet në qasje inova

Mbështetje bizneseve të grave që të zhvillohen më tej

Mbështetje bizneseve të grave që të zhvillohen më tej
02-12-2019

HUUMë, biznes në Prishtinë në pronësi të një gruaje, është pionier i prodhimit eko-miqësor të produkteve 100% natyrale për kujdes personal, bukuri dhe higjienë, me më shumë se 40 p

“Ura Tibetane” në Pejë ofron më shumë eksperiencë për vizitorët

“Ura Tibetane” në Pejë ofron më shumë eksperiencë për vizitorët
21-11-2019

Një produkt unik turistik tani mund të përjetohet nga të gjithë vizitorët në Pejë.“Ura Tibetane” që u inaugurua më 19 nëntor 2019 është aktualisht ura më e gjatë e këtij lloji në B

Atraksioneve të Prizrenit u shtohet Via Ferrata “Panorama”

Atraksioneve të Prizrenit u shtohet Via Ferrata “Panorama”
19-11-2019

Një tjetër atraksion turistik i është shtuar listës së gjërave për t’u bërë në Prizren. Via Ferrata “Panorama” është një shteg ngjitjeje 500 metra i gjatë në Grykën e Lumbardhit, që do t'

Grave ndërmarrëse rrjetëzohen për sukses

Grave ndërmarrëse rrjetëzohen për sukses
14-11-2019

Rrjetëzimi është mjet kyç për gratë ndërmarrëse të suksesshme. Rrjetëzimi krijon mundësi të reja, ndihmon në rritjen e biznesit dhe në gjetjen e një komuniteti të ngjashëm. Gratë si modele

Si e ndërtojnë vizionin e tyre ndërmarrëset

Si e ndërtojnë vizionin e tyre ndërmarrëset
13-11-2019

Çfarë do të thotë të jesh grua ndërmarrëse? Si ndihen gratë ndërmarrëse në rolet e tyre? Si mund të mendojnë në mënyrë kreative, të rrjetëzohen dhe të sjellin qasje inovative? Cilat j

Avancimi i njohurive për përpunimin e frutave dhe perimeve

Avancimi i njohurive për përpunimin e frutave dhe perimeve
11-11-2019

Javën e kaluar, një grup prej 12 përfaqësuesish të kompanive të ndryshme të prodhimit dhe përpunimit të frutave dhe perimeve nga Kosova morën pjesë në një trajnim 5-ditor në Universit

Shërbimet marketingu të përballueshme për prodhuesit e vegjël

Shërbimet marketingu të përballueshme për prodhuesit e vegjël
21-10-2019

Dizajnerë të rinj e kreativë do të punojnë me kompani të vogla për përpunimin e ushqimit që të përmirësojnë zhvillimin e markës së tyre dhe tregtimin e produkteve të reja. Ky shërbi

Lëngjet e frutave që rrisin mundësitë për bujqësinë e kontraktuar

Lëngjet e frutave që rrisin mundësitë për bujqësinë e kontraktuar
17-10-2019

Restorantet mund ta rikrijojnë lidhjen midis konsumatorëve dhe fermerëve. Këtë po e realizon partneri ynë më i ri duke diversifikuar aktivitetet e veta. “Kod Lipe” është një restoran

Analizimi i marrëdhënies ndërmjet hoteleve, destinacionit dhe qëndrueshmërisë

Analizimi i marrëdhënies ndërmjet hoteleve, destinacionit dhe qëndrueshmërisë
13-10-2019

Sektori i mikpritjes është thelbësor për zhvillimin dhe qëndrueshmërinë e destinacionit. Ky sektor mund të jetë lider i destinacionit dhe të ketë ndikim pozitiv të përgjithshëm në ekonomi. K

Gratë nisin biznes të ri me përkrahje zvicerane

Gratë nisin biznes të ri me përkrahje zvicerane
29-09-2019

Mejreme Gerbani dhe Hava Abdullahu po fillojnë një udhëtim të ri si pronare të bizneseve të tyre dhe si punëdhënëse. Pasi morën pjesë në një seri trajnimesh për biznes të organizuar

Thirrje për Propozime: Zhvillimi i brendit të Prishtinës dhe digjitalizimi i Pikës Informuese

Thirrje për Propozime: Zhvillimi i brendit të Prishtinës dhe digjitalizimi i Pikës Informuese
16-09-2019

Ftojmë të gjitha palët e interesuara të aplikojnë për zhvillimin e brendit të Prishtinës dhe digjitalizimin e pikës informuese.  PPSE bashkëpunon me Komunën e Prishtinës – Departamen