Kontaktoni me ne

+383 (38) 609 403

Kërko faqen

Lajme

Arsimimi në teknologji rrit punësueshmërinë e grave

Arsimimi në teknologji rrit punësueshmërinë e grave
12-07-2018

Të kuptosh thelbin e qëndrimeve dhe besimeve është hapi i parë për të filluar procesin e ndryshimit efektiv. Për të inkurajuar gratë që të konsiderojnë karriera në shkencë, teknologji, in

Eksplorimi i kanaleve të reja të shitjes për prodhuesit e mjedrave në Kosovë

Eksplorimi i kanaleve të reja të shitjes për prodhuesit e mjedrave në Kosovë
24-06-2018

Për t’i mbështetur fermerët të identifikojnë segmente të reja të tregut përmes prodhimit të varieteteve të ndryshme të mjedrave, PPSE në bashkëpunim me shoqatën “Mjedra e Kosovës” organi

Linja e re për prodhimin e farave të kungullit krijon vende të reja pune dhe rrit eksportin

Linja e re për prodhimin e farave të kungullit krijon vende të reja pune dhe rrit eksportin
21-06-2018

“Produktet Natyrale të Kosovës” është një kompani e cila do të hapë linjën e parë të prodhimit të farave të kungullit në Kosovë. Me anë të marrëveshjes së nënshkruar me 20 qershor 2018 me

Të rinjtë në Kosovë fitojnë shkathtësi të reja që u ndihmojnë të punësohen në industrinë e turizmit

Të rinjtë në Kosovë fitojnë shkathtësi të reja që u ndihmojnë të punësohen në industrinë e turizmit
19-06-2018

Rreth dyzetë të rinj nga Graçanica kanë përfituar shkathtësi të reja që do t’ju ndihmojnë të gjejnë punësim në industrinë e turizmit, kryesisht si kamarierë si dhe të jenë më të af

Një grup i gazetarëve koreano-jugorë shijojnë atraksionet e Kosovës

Një grup i gazetarëve koreano-jugorë shijojnë atraksionet e Kosovës
27-05-2018

Një udhëtim katër-ditor nëpër Kosovë duke vizituar disa nga atraksionet kryesore turistike të vendit ofroi mundësinë për një grup të gazetarëve të udhëtimeve nga Republika e Koresë së Ju

Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik

 Vendosja e kryeqytetit të Kosovëss në hartë si destinacion turistik
23-05-2018

Më 21 maj 2018 u mbajt një punëtori një-ditore për analizimin e destinacionit ku morën pjesë një grup i gjerë i akterëve të sektorit të turizmit nga Prishtina që punojnë në sfera të n

Mbështetja e aktiviteteve të reja në bujqësi dhe turizëm që krijojnë punësim për të rinjtë

Mbështetja e aktiviteteve të reja në bujqësi dhe turizëm që krijojnë punësim për të rinjtë
16-05-2018

Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat nënshkroi ditëve të fundit katër marrëveshje të reja me partnerët vendorë pwr mbwshtetjen e aktiviteteve nga përmirësimi i kapacitet

Programi “Këshillimi për Zhvillim” mbështet kompanitë që merren me përpunim të ushqimit në Kosovë

Programi “Këshillimi për Zhvillim” mbështet kompanitë që merren me përpunim të ushqimit në Kosovë
09-05-2018

Shtëtmbëdhjetë drejtues dhe menaxherë të lartë të kompanive të përpunimit të ushqimit dhe konditorisë në Kosovë janë bërë pjesë e programit nëntë-mujor “Këshillimi për Zhvillim” (“Coach

Mundësi për gjenerim të të ardhurave për komunitetin rom përmes grumbullimit dhe riciklimit të plastikës

Mundësi për gjenerim të të ardhurave për komunitetin rom përmes grumbullimit dhe riciklimit të plastikës
06-05-2018

Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat nënshkroi një marrëveshje partneriteti me kompaninë G-Plus d.o.o. që merret me grumbullimin dhe përpunimin e mbeturinave të plastikë

Ide për produkte të reja turistike në Kosovë bëjnë bashkë akterë të sektorit

Ide për produkte të reja turistike në Kosovë bëjnë bashkë akterë të sektorit
26-04-2018

Vendpushimet joshëse të kampingut, shëtitjet mbi ura prej litari, fluturimet me balona rrëshqitjet me sajë gjatë stinës së verës janë disa nga produktet e reja të turizmit që mund të

Swisscontact në Kosovë nënshkruan memorandum me Komunën e Prishtinës për zhvillimin e strategjisë së turizmit të qytetit

Swisscontact në Kosovë nënshkruan memorandum me Komunën e Prishtinës për zhvillimin e strategjisë së turizmit të qytetit
22-03-2018

Zhvillimi i mëtejshëm i strategjisë së turizmit për kryeqytetin e Kosovës që plotëson investimet për infrastrukturën kulturore dhe mbrojtjen e trashëgimisë është në fokus të Memorandumi

Kosova ekspozon ofertën turistike në panairin më të madh botëror të udhëtimeve

Kosova ekspozon ofertën turistike në panairin më të madh botëror të udhëtimeve
08-03-2018

Prishtinë, 7 mars 2018 – Kosova po ekspozon ofertën e vet turistike në panairin ITB Berlin, që është panairi më i madh në botë në këtë industri. Panairi ITB mbahet në datat 7 – 11 m