Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Krijojmë vende pune dhe mundësi

Të fundit

  • Lajme
  • Mundësi

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi

Prishtinë, 14 shkurt 2022 - Pjesëmarrja e Kosovës në panairin EMITT 2022 rezultoi në prezantim dinj

Oferta turistike e Kosovës në panairin EMITT, Turqi

Oferta turistike e Kosovës në panairin EMITT, Turqi

Në datat 9 – 12 shkurt 2022, gjashtëmbëdhjetë biznese të Kosovës nga sektori i turizmit prezant

Fermeri nga Kosova përmirëson prodhimin e fidanëve të perimeve

Fermeri nga Kosova përmirëson prodhimin e fidanëve të perimeve

Më 27 janar 2022, Visar Vokrri, fermer në pjesën veriore të Kosovës, Podujevë, nënshkroi një ma

Publikime

Ekipi ynë

Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 36 vende me më shumë se 1,400 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. 


Lexoni më shumë

Lokacioni ynë

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë.

Lexoni më shumë

Formulari për kontakt

Rr. Lorenc Antoni Nr. 36, Pejton, 

10000 Prishtinë 

Kosovë

Telefon:Tel: +383 38 220 403

Email: [email protected]

Formulari për kontakt

Abonohuni

Regjistrohuni këtu për të rejat më të fundit