Thirrje për Propozime Zhvillimi i produkteve të reja turistike në rajonin e Prishtinës

PPSE fton palët e interesuara të aplikojnë me ide inovative për të investuar në produktet e turizmit në rajonin e Prishtinës dhe rrethinë.